Veganætter

Fra nyhederne

Stimuler dit barns sanser

Underholdning
aa22

Ligeså vel som du elsker underholdning og at blive underholdt, skal dit barn også underholdes. Dette kan både være for at stimulere barnets sanser, men det kan også være for bare at underholde barnet. Hvorfor går vi til festivaller? Hvorfor fester vi, ser film eller læser bøger? Det gør vi for at stimulere vores sanser, fordi det er godt for os, men også bare fordi. Der behøver ikke altid være en grund til at gøre alting, men vi gør det, fordi vi godt kan lide det. 

Legetøj der gavner børn

Børn skal også underholdes

I dag er der mange argumenter for og imod, hvad man skal gøre for børn, hvorfor, og der er altid en grund til, hvorfor det er godt eller ikke godt. Dette skal man ikke underkende, da det er vigtigt at tage bevidste valg overfor sit barn. Samtidig med har børn også brug for at blive underholdt bare fordi. At gøre noget fordi det er sjovt eller godt. Det kan for eksempel være ved en masse sjovt legetøj fra Magni hos MamaMilla. Her kunne vi godt skrive en masse om, hvorfor du skal købe det, at det er lavet af træ, barnets sanser kan blive stimuleret, men måske skal du købe det alene af den grund, at barnet vil synes, at det er sjovt. Du kan købe legetøj her, som helt sikkert vil underholde dit barn.

Babyer kræver meget opmærksomhed, men når børnene vokser op, skal de også gerne lære at lege selv. Dette kan du hjælpe dem med ved at finde legetøj, de godt kan lide. Køb det hos MamaMilla, hvis du vil have det bedste.

stimulation

Underholdning sammen 

Måske tænker du, at det legetøj dit barn leger med ikke ligefrem er underholdning for dig, men måske kan det faktisk godt forholde sig anderledes. Måske kan du også blive rørt af en bog, I læser sammen, eller måske kan du blive mindet om din barndom ved noget legetøj, I leger med sammen. Vi bliver voksne, fordi vi stopper med at lege. Du kan udleve alle dine gamle barndomslege med dine egne børn. 

De vil helt sikkert elske at have far eller mor med til at lege engang imellem. Om det så er gemmeleg, at læse eller at bygge et højt tårn. Børn leger godt med andre børn, men du kan også udforske sider af dig selv, du måske havde glemt ved at lege med dit barn. 

Underholdning ser ud på mange måder – kom i gang med noget sjovt legetøj!