Veganætter

Fra nyhederne

Den perfekte getaway til Norges hovedstad

aa22

Oslo er en magisk og minimalistisk by, som skal opleves. Hvis du trænger til at trække stikket fra arbejde og tage på en miniferie, så rejs til Norges hovedstad og få et tiltrængt break. Oslo er en af Europas hurtigst voksende storbyer, og den forandrer sig konstant. Omringet af skove og søer udgør Oslo en dejlig oase, som du med garanti vil komme helt i gear af at befinde dig i.

Skyline

Hvad skal du se?

Du kan overveje at starte (eller slutte) din ferie med at tage med Oslobåden – det er en hyggelig og smuk tur og tager cirka 16,5 timer, hvor du slapper af, spiser dejlig mad, får en god nats søvn og bliver vartet op. Når du er velankommet og indkvarteret på ét af de mange små og hyggelige skandinavisk indrettede hoteller, så gå på opdagelse. Tag ned til vandet og se Operahuset i Oslo, som er kendt for enormt smuk arkitektur og design. Betragt også Oslos skyline, som er i konstant forandring som følge af det hastigt stigende indbyggertal.

Smut ned til Vigelandsparken, se på flotte skulpturer og nyd parkområdet, som er særligt populært om sommeren. Tag også ud til Holmenkollen, der i lang tid har været centrum for skihop, og som er én af Norges største turistattraktioner. Området ligger desuden lige ud til Nordmarka, som er et stort rekreativt område med gode muligheder for vandreture.

Mis heller ikke chancen for at hoppe på cyklen og oplev Oslos storslåede natur på en anden måde. Prøv også øhop i Oslofjorden. Og husk endelig at smage Norges nationalret: Fårikål. 

Holmenkollen

Til den selvstændige iværksætter

Er du selvstændig og vil du gerne ind på det norske marked? Norge er et land i konstant fremdrift, og det er nemt for danske virksomheder at gøre forretning her – det skyldes særligt, at nordmænd og danskere er meget ens og arbejder på samme måde, ligesom både nordmænd og danskere er meget åbne og direkte i deres kommunikation. 

Norske firmaer og slutkunder er villige til at betale for et produkt, så længe der er tale om høj kvalitet. Selvom det således kan syne let at komme ind på det norske marked, bør du forberede dig lidt hjemmefra og få sat gang i opmærksomheden omkring din virksomhed, før du rejser til Oslo. Hiv fat i SEO-Butler.no for at få effektiv linkbuilding, der kan få din virksomhed helt frem på en topplacering i søgemaskinerne i Norge og i øvrigt også i Danmark og Sverige.