Veganætter

Fra nyhederne

Få mest ud af tourbussen med en dækreol

Dækreol
aa22

Det kan være svært at finde plads til ens sommerdæk, vinterdæk eller fælge, når de ikke bliver brugt. Enten så fylder de for meget eller også er de placeret dårligt, så dækkene bliver beskadiget pga. dårlig opbevaring. Men med den rigtige dækreol kan du opbevare dine dæk på en nem og overskuelig måde, uden de optager for meget plads. Du skal derfor heller ikke bekymre dig om, at dækkene bliver beskadiget over tid.

Tag bilen med ud for at opleve verden i alt slags vejr. Med en dækreol behøver du ikke at bekymre dig om dine dæk eller fælge, da de har været godt opbevaret igennem årene.

dækreol

Professionel opbevaring

Du kan få professionel opbevaring af dine dæk med en dækreol. Både dæk og fælge bliver opbevaret på den bedst mulige måde. Opbevaringen bliver både nem og overskuelig, da man let kan få et overblik over alle de forskellige dæk, da reolen hjælper med at holde orden.

Med en dækreol kan dækkene ikke blive ridset, beskadiget eller deformeret, da dækkene ikke har mulighed for at rokke sig ud af stedet. De er nemlig placeret lodret på reolerne og bliver holdt fast af to stolper, så de ikke triller ned. Det er med til at gøre en dækreol til en smart opbevaringsløsning.

Reolerne optager ikke meget plads, da de er lange og smalle. Der findes en dækreol til ethvert behov. De kan fås i forskellige størrelser, så de kan placeres uden besvær i de fleste rum. En mindre dækreol kan nemt blive placeret i små rum som for eksempel et værksted. Du kan også få en større dækreol til de større arealer som for eksempel et dækcenter, et lager eller en måske en hel hal.

dækreol

Er der ikke plads indenfor til reolerne, så findes der også en dækreol, der kan passe til en stor container, der nemt kan placeres udendørs.

Undgå beskadigelser

Udover at du sparer plads og holder orden i dine dæk, så hjælper en dækreol i længden også på dækkenes holdbarhed. Dækkene undgår nemlig at komme i kontakt med fugt, olie eller andre kemikalier, hvis de står stående på en hylde. Det hjælper med at opbevare dækkene, hvis de står op. Ellers kan de godt risikere at blive deforme, hvis de opbevares stablet oven på hinanden.

Du opbevarer bedst dine dæk og fælge på en dækreol, der er placeret et tørt sted. Du skal også helst holde reolerne væk fra sollyset. På den måde sikrer du dig, at dine dæk ikke bliver slidt for hurtigt op.

Gør brug af dine dæk

Med en dækreol skal du ikke længere tænke over, hvad du skal gøre med dine sommerdæk eller vinterdæk, når du ikke bruger dem. Eller om de ligger og bliver beskadiget ude i garagen. Nu kan du faktisk gøre brug af dine dæk hele året rundt uden bekymringer.

Tag bilen med ud og oplev verden uanset vejret. Du skal i hvert fald ikke bekymre dig over, om dine dæk har været godt opbevaret. Det klarer din dækreol for dig.