Veganætter

Fra nyhederne

Hvad skal sommerferien bruges på, nu vi hverken kan komme på festival eller rejse til sydens sol?

Koncert
aa22

Vi må acceptere, at sommerferien ikke bliver den samme, som vi normalt er vant til. Traditioner som festivaler, bestemte destinationer til udlandet eller andre begivenheder, som før var en tradition, må nu rekreeres på andre måder. Vi må være kreative omkring nye sommerplaner som skal erstatte de traditionelle og festlige planer. 

Men at gå så langt at sige at sommeren er aflyst, ville være en skam. Det behøves den nemlig ikke på nogen måder at være. Der er mange muligheder i Danmark, som man måske ikke havde tid til at udforske pga. rejse, festivaler osv. 

Rubjerg Knude

Det danske landskab er slet ikke så kedeligt – kom ud og udforsk den!

Ofte tager man til udlandet for varmen. Dog er det også ofte for at udforske de mange kulturelle steder, som man ikke før har set. Men hvad med vores eget landskab i Danmark? Der er helt sikkert steder, som man ikke har set endnu. Derfor er denne sommer en oplagt mulighed for at udforske Danmark og de mange kulturelle steder, som der findes. 

Der er både oplevelser udendørs og indendørs, så selvom vejret ikke er lige godt hver dag, så vil der være aktiviteter for hele familien. Savner man palmer, strande og kolde drinks, som ofte er en del af rejsens bedrifter, så kan man jo faktisk også opleve dette i Danmark. Der findes nemlig en strand med palmer, selvom man ikke skulle tro det. Drinksene kan man hurtigt selv fikse med nogle medbragte glas, en køletaske og drikkevarer efter eget valg. Det handler blot om at tænke lidt i alternativer. 

Håndbold

Sommeren er også en tid, hvor man kan overveje mulighederne efter sommerferien

Sommeren er en tid, hvor der er tid til at tænke over, hvad man skal efter sommerferien. Måske starter man nyt job, ny uddannelse eller andet. En af de ting som også er værd at overveje, er hobby og fritidsinteresser. Skal man begynde på en ny hobby? Har man fået øjnene op for en ny fritidsinteresse eller sport? 

Et eksempel på en sport, som man kan melde sig til i løbet af sommeren og starte på en ny sæson, er håndbold. Håndbold er en klassisk sport, som mange i forvejen kender til. Brug sommeren på at finde en lokal klub og hold. Derudover kan man undersøge mulighederne for håndbold i sommerferien. Det kan være, at der er tilbud på en prøvetræning inden sæsonen starter, hvilket er en perfekt mulighed for at prøve sporten af først. Beslutter man sig for håndbold, kan man bruge sommeren på at finde det rette udstyr, så man er helt klar til efter ferien. 

Der er altså ingen tvivl om, at denne sommerferie er anderledes, men at der også findes mange oplevelser i Danmark. Derudover er en rolig sommer også en oplagt mulighed for at udforske nye fritidsinteresser og sport til efter sommerferien.