Veganætter

Fra nyhederne

Råd til fest – hurtige lån på internettet

godkendt
aa22

Desværre kan det hænde fra tid til anden, at man befinder sig i en situation, hvor der er behov for penge, men hvor man ikke helt har nok. Det kan være, at du har brug for et nyt musikinstrument eller computer. Uanset hvad findes der mange forskellige grunde til at ønske sig et lån fra de mindre til de større beløb. På grund af markedets størrelse takket være de mange låneudbydere, kan det være meget vanskeligt at afgøre, hvad der er det rette sted at låne. Du kan for eksempel finde et væld af lån på nettet. Hvad vi vil kigge på her, er de såkaldte kviklån, hvad de er, og hvordan du kan få dem.

Giv penge

Lån med lynets fart

Et af de største kendetegn og fordele ved kviklån er hvor hurtig hele låneprocessen er. Skulle du eventuelt søge penge i dag, er der meget stor chance for, at du vil få pengene senere samme dag. For så vidt som du opfylder lånekriterierne, er det endda typisk muligt at få pengene ind på din konto indenfor en time. De hedder ikke kviklån for ingenting. Du behøver ikke at vente længe på at få at vide, om du er kvalificeret til et lån og behøver heller ikke at stille sikkerhed. Det vil sige, at hvis du ikke lykkes med at betale i tide, vil du ikke miste noget som helst. På den anden side er der almindeligvis også højere rente end hos banken og til tider markant højere, da kviklånsudbyderne løber en høj risiko ved hvert lån.

Så hurtigt skal lånet betales tilbage

Hvor hurtigt eller langsomt du skal betale dit lånebeløb tilbage afhænger i høj grad af hvilken slags lån du tager. Her kan der være meget forskellige tilbagebetalingstider. Hvad angår kviklån foregår tilbagebetalingen oftest inden for 1 til 12 måneder. Med de mere traditionelle forbrugslån er tilbagebetalingstiden typisk længere på alt mellem 12 og 180 måneder. Det afhænger også i høj grad af, hvor stort et lån, du har foretaget. De større lån har oftest længere tilbagebetalingstider. Fælles for dem alle er, at det som regel er bedst at betale lånet tilbage så snart som muligt, da du i så fald sparer mange penge i renter og gebyrer. Du kan finde ud af, hvor meget du sparer ved at taste lånet ind i en låneberegner og justere tilbagebetalingstiden. Der bliver ved med at komme nye kviklån på markedet, så det er vigtigt at sammenligne dem.

Lån online

Disse krav er der på lån online

Et af de mest grundlæggende krav er at være fyldt 18 år, men nogle steder er det hele vejen op til 25. Andre krav kan være fast arbejde, en bestemt fast indtægt og ikke at være i registret over dårlige betalere (RKI).