Veganætter

Fra nyhederne

Har du ikke råd til festivalbilletten?

Piger på bænk
aa22

Inden længe bliver billetterne til den kommende sommers festivaller sat til salg. For mange er festivalerne en fast og uundværlig del af sommeren. Men festivalbilletter koster penge, og det gør det også at deltage i selve festivalen. 

Er der lavvande på dine konti, behøver det dog ikke at være lig med en sommersæson uden festivaller. Du kan nemlig vælge at optage et kviklån online, og få flere penge på kontoen med det samme.

Koncert

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er en af de hurtigste og nemmeste veje til penge på kontoen. Et kviklån optages online via en online låneudbyder. For at låne skal man afsende en låneansøgning. Det gør man som hovedregel ved at udfylde en låneansøgning på en låneudbyders hjemmeside. Her skal man dels angive, hvor mange penge man ønsker at låne; hvor lang man ønsker, lånets løbetid skal være samt en række grundlæggende personlige oplysninger. Disse oplysninger bruger udbyderen til at tjekke din økonomiske situation, og om du kvalificerer dig til at låne det givne beløb.

Når låneansøgningen afsendes, sker det ved hjælp af NemID. Herefter behandles  ansøgningen. Denne proces forløber som regel meget hurtigt. Godkendes din ansøgning, kan du i mange tilfælde have de lånte penge allerede inden for det første døgn, efter den endelige aftale er indgået.

Hvorfor vælge at låne på internettet?

Men hvorfor så vælge et online lån frem for et traditionelt banklån? Det er der mange gode grunde til. Dels er det nemmere og hurtigere at låne penge online. I praksis kan du sende en låneansøgning af sted nu og have dine penge allerede indenfor det kommende døgn, hvorimod låneprocessen i en bank ofte er mere omfattende. 

Derudover er der færre krav til dig som låner, når du låner penge på nettet, hvilket gør, at de online lån bliver tilgængelige for flere mennesker. Ofte er de eneste krav, at du er fyldt en bestemt alder (som regel 18, 21 eller 23), og at du ikke er registreret dårlig betaler hos RKI. Dermed er lånene tilgængelige for de fleste.

Konfetti

Find det rigtige lån

Kviklån er blevet meget populære, og det gør blandt andet, at der er kommet mange udbydere at kviklån til. Det gør, at du som forbruger har bedre mulighed for at vælge et lån, der passer til lige nøjagtig til dine behov. Men det gør også, at det kan være svært at vælge imellem de mange lånemuligheder. 

Derfor kan det være en god idé at gøre brug af en kviklån oversigt, hvor du kan få et overblik over de forskellige lån samt deres priser og egenskaber. Der kommer mange nye kviklån til hele tiden, så det kan være en god idé at holde sig opdateret på markedet, hvis du ønsker at lån penge.