Veganætter

Fra nyhederne

Savner du sol og sommer? Tag på rejse til Thailand

Besøg smukke thailand
aa22

Danmark er sjældent et særlig hyggeligt land i de mørke og stormfulde efterårsmåneder eller i de kolde og regnvåde forårsperioder. Selvom der er mange fantastiske ting ved vores lille land, så er vejret ikke altid én af dem. Og vejret kan have stor indflydelse på vores energi og vores humør.

Når vi er fanget i et mørkt, gråt og koldt klima over længere tid, så reagerer vores job og vores psyke nemlig. Kroppen bliver mere træt og mere slap, og for mange er vinteren lig med midlertidigt depressive tilstande, hvor humøret ender helt i bund.

Rejs væk mod solen

Derfor er det faktisk en rigtig god idé at gemme sin udlandsrejse til vinterhalvåret. Mange tager af sted i sommerferien, men dette er jo faktisk det tidspunkt, hvor vejret i Danmark er godt og behageligt. Rejser man i efteråret eller starten af foråret, kan man derimod rejse bort fra kulden og mørket.

At rejse mod solen kan være lige det, som krop og sind har brug for. Her får man nemlig en fantastisk lynopladning, hvor man fylder sig selv med afslapning, hygge, sol, lækker mad og gode oplevelser. Når man kommer tilbage til vinterramte Danmark bagefter, vil man have langt mere overskud og glæde.

Elefant i Thailand

Tag til Thailand

Men hvor skal man så tage hen, hvis man vil være helt sikkert på at få jackpot, når det kommer til sol, sommer og et lækkert køkken? Et sikkert hit og en ægte klassiker er uden tvivl Thailand.

Thailand er et helt fantastisk land, og det er også derfor, at rigtig mange danskere tager dertil. I smukke, eksotiske Thailand får man nemlig det hele. Her er der varme, sol, smuk natur, lækker mad og venlige mennesker. Man kan udforske de smukke storbyer, eller man kan dase under palmerne på en ø med hvide strande.

Kombinér kultur og badeferie i Hua Hin

Et eksempel på et af de fedeste steder i Thailand er den gamle badeby Hua Hin. Denne by er helt fantastisk, fordi den tilbyder en sjælden pakkeløsning med både mulighed for at dase på stranden, suge kultur og historie til sig og opleve en levende by med mennesker, mad og leben.

Når man vælger at tage til Hua Hin kan man slippe for meget af den transport, som en ferie til Thailand ellers ville indebær. Byen er nemlig så varieret og spændende, at man kan tilbringe mange dage her uden at komme til at kede sig.

Smag den thailandske mad

Noget man bare ikke må gå glip af, når man er i Thailand, er det helt fantastiske køkken. Den thailandske mad er kendt for at være stærk, men der er mad i alle smagsnuancer og alle styrker – så du kan helt sikkert finde noget, som tiltaler dig.

Det er især de lækre karryretter og den veltilberedte ris, som thaierne er gode til. Men ting som frisk frugt, lækre juicer og meget andet er også noget, som man også bør nyde i fulde drag. Det er nemlig ofte gennem et lands køkken, at man kan opleve rigtig meget af dets kultur.

Elefant i ThailandElefant i Thailand

Planlæg ferien nu

Der er ingen grund til at udsætte planlægningen af vinterens ferie til Thailand. Ønsk ferie allerede nu, og tal med et rejsebureau, så man kan få planlagt den bedst mulige rejse.