Veganætter

Fra nyhederne

Mor skal slappe af og feste uden dårlig samvittighed

barn
aa22

Trænger du så afsindigt meget til et hvil eller måske en tur i byen med veninderne? Mange mennesker går på arbejdet hver dag, og når de vender tilbage til hjemmet, føler de, der er lige så meget arbejde at tage sig af og forstyrrelser. De huslige pligter foran dem, gør du umuligt at finde ro til at slappe fuldstændig alt og mest af alt, er det svært at navigerer i rollen som mor. For ud over at tage sig af hjemmet praktiske pligter, så kan du fortsat skulle være på for andres skyld. Hermed dine børn lige indtil de lægges i seng.

husky

Børnene ønsker deres mors nærvær 24-7

Det kan lyde enormt groft, for børnene er jo uskyldige i det her, og det er forældrene, der har valgt at de skulle til verden. Og hvem elsker ikke samvær med sine børn, og ville gøre det 24 timer i døgnet, hvis tiden var til det? Det har blot noget at gøre med, at man som forældre også har brug for et hvil og at slå hjernen fra engang i mellem, så man er ladet helt op til morgendagens gøremål. Der kører typisk en ordning på skift, når børnene er for små til aldrig at være under opsyn, men når børnene har en vis alder, og sagtens kan lege for dem selv, opstår dilemmaet. Hvor meget har mine børn krav på, at jeg er nærværende i deres lege og univers? Hvor meget tid kan jeg tillade at bruge på mig selv?

Badebassin til din vovse oveni

Der er ikke et entydigt svar, men dine børn har krav på at du er til stede og ser dem hver især. De oplever jo ofte et afsavn, når du går på arbejde. Men du har også krav på tid og fordybelse. En oplagt mulighed er at få anskaffet et badebassin. Der er intet for børn som at lege i det krystalklare lyseblå vand, der sætter fantasien i gang. De vil være så underholdt, mens du ligger et stykke derfra, og hviler dig. Forklar dine børn, at du gerne vil høre, de leger og har det godt, men du behøver en stund med ro. At du vil blive glad, hvis de vil hjælpe dig, men at de stadigvæk skal turde komme, hvis der er noget. Få den lille vovse underholdt samtidig med et badebassin hund. Du kan finde et bredt udvalg, der fås i samtlige størrelse og til alle racer.