Veganætter

Fra nyhederne

Planlæg din næste koncertoplevelse nu

Nytår 2020
aa22

Der er bare ikke noget bedre end en god koncert. Vi har alle sammen travlt julen igennem, og ofte når vi ikke at høre så meget andet musik end juleklassikerne. Derfor er det bare en super fed ide at sparke januar i gang med en fantastisk koncertoplevelse. Så kommer hele jule- og nytårsræset lidt på baggrund, og du får tid til at fokusere på det, som virkelig er vigtigt: at høre noget megafed livemusik! 

koncert

Find billetterne med det samme

Når du skal til årets første koncert, er det selvfølgelig vigtigt, at du finder den helt rigtige. Det er bare ikke en god ide at starte med sådan noget, du ikke rigtig gider. Det er trods alt denne koncert, der ligger grundlag for resten af dit koncert-år. Du kan selvfølgelig ikke være sikker på, at selve koncerten bliver godt udført, men du kan sørge for at vælg én, du virkelig gerne vil til.

Så se at komme i gang med at søge nettet tyndt! Du kan helt sikkert finde et par forskellige, så det handler om at beslutte, hvem du helst vil se. De fleste af os har en lidt tom pengepung i januar, og derfor er det måske ikke lige det rette tidspunkt at fylde kalenderen op med dyre oplevelser. Men én enkelt super cool koncert har alle råd til, så du må ikke snyde dig selv for at starte året på bedst mulig vis.

Penge

Kniber finansieringen? 

Hvis det alligevel står lige lovligt sløjt til med økonomien, eller hvis du har to koncerter du gerne vil til, og simpelthen ikke kan beslutte dig, så er der heldigvis hjælp at hente. Der er mange muligheder, så det er ikke umuligt at hente et mindre beløb til at starte året godt. 

Hvis du er på SU, kan du jo for eksempel tage et lille SU-lån. Det kan også være, du har nogle ting, du kan sælge, så du lige får et par ekstra tusinde kroner. Ellers kan du jo også tage et lille forbrugslån, såfremt du er sikker på, at du kan betale det tilbage igen. Så hvis du virkelig gerne vil til den koncert, så lån penge nu, og betal dem tilbage når du kan. Det er trods alt vigtigt at komme igennem januar, for det kan altså godt være en temmelig kedelig måned ellers.