Veganætter

Fra nyhederne

Ting du skal have ordnet i ferien

Marguerite
aa22

I ferien har du meget tid. Du har tid til at hygge dig med familien og tage ud og rejse. Du har også tid til at ordne de praktiske ting, såsom havearbejde og vedligeholdelse af huset. Så måske skal du tage tyren ved hornene i den kommende ferie, og få styr på alle de ting, som du normalt ikke kan overskue i den travle hverdag. Selvom du mest af alt bare har lyst til at slappe af, kan det være en god idé at ordne nogle af de praktiske ting i ferien. For i ferien har du nemlig mest overskud. Du vil elske dig selv for at have fikset de praktiske ting, når hverdagen kommer tilbage igen. 

Gartner

Haven

Er du ikke typen som elsker havearbejde? Så bør du anskaffe dig noget bunddække til haven. Bunddække er en plante, som fungerer som et lavt dække. Den er god at plante i bede, eller andre steder hvor der er bart jord. Det smarte ved bunddække er, at den kvæler ukrudtet. De steder hvor du planter bunddække, kommer der altså ingen ukrudt. Det sparer dig for en hel del arbejde. Du kan købe godt og billigt bunddække, mange steder på nettet. Hvis du slet ikke ønsker at bruge din tid på havearbejde, kan du leje en gartner. En gartner har stor erfaring, og de ved lige hvad der skal til, for at få din have til at shine. Så overlad havearbejdet til en professionel. Så kan du i stedet bruge din dyrebare tid på at hygge med familien og dyrke dine hobbyer. 

Håndværker

Huset 

I ferien har du endelig tid til at fikse fliserne på badeværelset eller ordne det dørhåndtag som sidder løst. Hvis du har hænder skruet rigtigt på, burde det ikke være noget problem. Så kan du bare købe materialerne i et byggemarked og gå i gang. Det er meget billigere at fikse huset selv, fremfor at hyre håndværkere. Dog er det ikke alle som har forstand på værktøjer og håndværk. Hvis du ikke har mod på at fikse huset selv, er det en god idé at hyre professionelle håndværkere. Denne løsning er selvfølgelig en smule dyrere, men det er den eneste mulighed, når man ikke selv er den fødte håndværker.