Veganætter

Fra nyhederne

Byer indrettes til dem der bor i dem

Skyskraber
aa22

Måden hvorpå man bygger byer har gennem tiden udviklet sig meget. I gamle dage tænkte man slet ikke over hvordan man byggede. Senere tænkte man i højere grad over, at det skulle være pænt. Det skulle leve op til nogle formelle krav, som især havde med religion at gøre. Pladser, store bygninger og vinkler skulle alt sammen være lavet til hinanden på en måde der skabte harmoni. Man indtænkte altså ikke mennesker og dem der skulle leve i byerne. Anderledes er det i dag. For aldrig før har man gået så meget op i, at byer skal bygges til dem, der bor i dem. Man tænker i langt højere grad på gode og rekreative parker og lignende. Man udvikler hele legepladser og man laver store udendørs træningsområder, hvor folk kan træne og udfordre sig selv fysisk. Også til dyrene er man begyndt at udvikle særlige steder, hvor de kan lege med hinanden og hvor man som for eksempel hundepasser kan gå hen. 

Storbystemning

For en hund er byen en legeplads

Er man hund i dag vil man opleve hele byen, som en stor legeplads. Den er oplagt at bruge når man skal boltre sig i den da den er med til at udvikle hunden meget. Køb hundeudstyr til din hund og nyd hvordan I kan bruge det i byens mange rekreative områder. At gå rundt med sin hund i byen og på den måde bruge byen gør, at man bliver mere opmærksom på verden omkring en. Det kan i sig selv være en god ting da det er vigtigt, at man passer på naturen og på byen. Man bør behandle ting og sager og redskaber i byen, som man behandler sine egne ting. Det er nemlig noget, som tilhører os alle og som man derfor bør være ekstra nænsom omkring. 

Der findes reelle hundelegepladser til mange hunde. Det kan gøre, at du kan slippe din hund løs så den kan lege med andre hunde. Det vil den helt sikkert nyde da den på den måde kan få løbet noget krudt af og så den kan udvikle sig godt og grundigt. 

Kyssende par

En god by er i ét med naturen

Meget ofte hører man folk sige, at de ikke så godt kan lide at bo i byen da den er fyld med forurening og benzin. Det er en skam da det ikke behøver at være sådan. En by kan nemlig også have mange parker og naturområder der er gode for miljøet og mennesker der bor i den pågældende by.