Veganætter

Fra nyhederne

5 ting du kan underholde dig med på nettet

griner
aa22

På nettet finder man ikke kun porno og deslige. Nettet er en fantastisk kilde til mange former for underholdning, og det lader aldrig til at stoppe. Her får du 5 eksempler på ting, du hurtigt og nemt kan underholde dig med, så længe du blot har adgang til internettet. Læs med her, hvis du småkeder dig og mangler noget at give dig til.

griner

Masser af film 

En af de rigtig skønne ting ved internettet er, at det stort set har overtaget alt hvad der hedder dvd og kassette bånd. I dag behøver man ikke længere at valfarte ned til den lokale kiosk for at låne nogle film eller at spørge sin ven i god tid, om man må låne hans eksemplarer af den nyeste store film. nej i dag kan man hurtigt og nemt finde frem til en hel del film blot ved at tænde for sit internet.

Langt de fleste betaler for en eller anden form for streaming tjeneste eller to og hvis du er en af disse mennesker, så kan du passende gå ind på en af disse at bruge lidt tid derinde.

God musik

CD’er er en anden ting som er blevet afskaffet, efterhånden som internettet er blevet mere og mere populært og flere af os har adgang til det. Hvis du er rigtig stor musikelsker, så kan du nemt og hurtigt dykke ned i musikkens verden ved at benytte dig af forskellige former for musiktjenester på nettet. Lær noget nyt musik at kende eller bøger nogle gode gamle klassikere, som du er opvokset med.

Lær nye ting

At lære nye ting kan såmænd også være meget underholdende, så længe du interesserer dig for det du lærer. Prøv blot at tænke tilbage på de fag som du rigtig godt kunne lide i skolen. Klarede du dig ikke også en del bedre i disse fag end i andre fag, som du ikke interesserede dig lige så meget for? 

Internettet er en stor skole med utallige former for forskellige fag, som man kan dykke ned i – og man kan holde lige så mange frikvarterer som man har lyst til.

De sociale medier 

Langt de fleste mennesker er i dag på de sociale medier, hvorigennem de holder kontakten med venner, bekendte, fjerne familiemedlemmer og gamle skolekammerater. Man kan hurtigt få en eftermiddag til at gå med at kigge løsningen på de sociale medier og se, hvordan levede står til for andre i ens netværk.

Du kan også dykke tilbage i din egen fortid og se, hvad er det for eksempel var du dele det med andre for 5 år siden – hvis du altså havde sociale medier på det tidspunkt.

musik

Sjove kattevideoer

Vi må ikke glemme de gode kattevideoer eller de mange andre sjove videoer, som man kan finde frem til inde på nettet. Der er utallige mennesker, som har fanget et sjovt øjeblik på deres mobilkameraer og derefter har besluttet sig at dele dem med verdenen. 

Hvis du keder dig, er det altid en mulighed at dykke ned i disse sjove videoer og få dig et godt grin.