Veganætter

Fra nyhederne

Find frem til din yndlingsfestival

Pige til fest
aa22

Det starter for det meste i gymnasiet. Der er andre der taler om det, og man synes det lyder spændende. Nogle har måske allerede prøvet det. Nogle andre har måske endda prøvet det flere gange. Alle har deres yndlingsmåde at gøre det på. Mange spørger dig om du ikke også vil prøve og til sidst giver du efter og siger ja. Der er selvfølgelig tale om festivalture. Rigtig mange mennesker prøver kræfter med forskellige festivaler i deres ungdomsår. De tager på festival og hører musik og har det sjovt med deres venner. På den måde lærer man også hvilken form for festival man bedst kan lide. Man finder ud af om man kan lide den helt store festival eller om man er mere til de mindre og intime festivaler. Uanset hvad skal man nok finde en festival man kan lide. Det gode er, at man ofte starter forskellige traditioner i de unge år. Det kan være, at man starter en tradition med, at man tager på festival med nogle mennesker hvert år og det kan fortsætte hele livet. 

dansesjov

Der findes festivaler med alle musikgenrer

Nogle tror fejlagtigt, at det ikke er muligt at tage til festivaler, hvor der ikke er rockmusik. Det skyldes, at de oprindelige festivaler for det meste var med forskelligt rockmusik. I dag kan er udvalget udvidet drastisk. Der er også en festival for dig der kun kan lide elektronisk musik fra en særlig verdensdel. Der er også en festival for dig, der udelukkende kan lide punkmusik. Hvis du elsker sukkersødt pop er der helt sikkert også en festival der er noget for dig. 

Der er stor forskel på hvor mange penge det koster at komme til de forskellige festivaler. Der er dem, der koster rigtig mange penge og de kan være svære at få råd til. Lån penge uden sikkerhed og få på den måde råd til billetten. Denne form for online lån giver dig stort set altid mulighed for at låne penge i et beløb der passer til en festivalbillet, samt lommepenge, og eventuelt transport til og fra festivalen. Du bør dog altid have en klar idé om hvordan du har tænkt dig at betale pengene tilbage. Har du et sommerferiejob, som du skal hjem til efter festivalen er det for eksempel helt fint at tage lånet. Tager du derimod hjem til ingen økonomi er det ikke sikkert, at det er en god ide at tage så stort et lån. Det bør du altid overveje med dig selv, og er du i tvivl kan du heldigvis spørge dine venner. Og hvis du ikke kan låne så mange penge kan du altid finde en lille festival, der ikke koster så mange penge.

Kvinde vinker

Pak let når du skal på festival

Første gang man tager på festival har man for meget med. Uanset hvem man er, hvor man skal hen, hvor gammel man er og hvem man skal afsted med, tager man helt sikkert for meget med. Det skyldes, at man er usikker på hvor meget man kommer til at bruge. Man vil hellere have lidt for meget med for at være på den sikre side. 

Man ender dog stort set altid med at gå i det samme tøj på hele festivalen så det er aldrig nødvendigt med så meget tøj.