Veganætter

Fra nyhederne

Få råd til det, du drømmer om

lån til drømmene
aa22

Er du også typen, der bare er vildt dårlig til at spare op? Selvom man har rigeligt med penge, så ender man med at bruge alle sammen. Det kan være rigtigt irriterende, hvis der er noget større, man godt kunne tænke sig at spare op til, men når fristelserne er lige for næsen af en, så kan det væres vært at ligge penge til side.

Har du et rigeligt rådighedsbeløb, men bare manglende disciplin til at spare op, så kan du i stedet vælge at tage et lån. Derved kan du opnå den ting, som du brænder for og betale af på den bagefter. Der er altid mere disciplin til at ligge penge til side, hvis det er for at betale af på et lån eller en regning, end hvis man bare prøver på at spare op til noget. Lånet SKAL jo betales af, men opsparingen klager ikke, hvis man bruger nogle af pengene på byture eller lignende.

Online forbrugslån er blevet meget populære

Det er blevet meget populært at tage lån på nettet. Førhen var de kendt for at have høje renter, men det er langt fra alle, der har det nu om dage. Rent faktisk, så foretrækker mange danskere at låne penge online frem for at låne penge i banken, når der er tale om forbrugslån. Det skyldes simpelthen, at lånebetingelserne, som man får online, er bedre end dem, man får i banken.

drømmerejse

God fleksibilitet i forhold til tilbagebetaling

Der er ofte meget fleksibilitet i forhold til at betale tilbage på et online forbrugslån. Desto hurtigere man har pengene og betaler beløbet ud igen, desto færre renter kommer der typisk på. Det vil sige, at der ikke er en fast tilbagebetalingsordning mange steder, bare man får betalt beløbet fuldt ud til tiden. Andre gange er der ikke løbetid på, og dette kan bedst sammenlignes med en kassekredit, hvor der blot trækkes renter, så længe kassekreditten er i brug.

Ingen redegørelse for anvendelsen af pengene ved online lån

En af de vigtigste faktorer for at vælge online lån, det er at det er anonymt, og det kan mange vældig godt lide. Man skal ikke snakke med nogen, hverken pr. telefon eller personligt, og låneudbyderen spørger ikke ind til, hvad pengene skal bruges til. Det føles lidt mere privat, hvorimod du nærmest skal have en hel plan for hver en krone, hvis du spørger i banken. Her kan de også afvise, hvis de ikke lige synes, at din nye guitar eller en rejse til Gran Canaria er relevant.

Markedet for online lån er også blevet meget mere transparent. Inde på Nordisk Lån kan man eksempelvis gøre brug af låneberegneren. Her kan man klart og tydeligt se, hvor meget man kommer til at betale tilbage ved et givent lånebeløb. Når man ansøger om et lån online, så er det også uforpligtende, indtil man selv godkender låneplanen.

Man ansøger sådan set blot hjemme fra sin computer. På en side som Nordisk Lån, der får man svar på ansøgningen allerede efter 15 minutter. Her kan man ansøge om alt fra 3.000 kroner til 75.000 kr.