Veganætter

Fra nyhederne

Dette skal du vide før du køber en engelsk bulldog

aa22

Den engelske bulldog er en herlig hund at have boende derhjemme. Dens charmerende udseende, godmodige ånd og rolige gemyt gør den til en storfavorit her i Danmark.

Det er dog vigtigt at gøre sig klog på hunderacen, før man gør det endelige store køb. I denne artikel kan du læse om ting, som er værd at vide om den engelske bulldog. Hvis du gerne vil finde mere info og læse videre om hunderacen så kig på https://engelsk-bulldog.dk/.

Den soveglade hund

Den engelske bulldog elsker at sove længe. Faktisk bruger den det meste af dagen i drømmeland, så hvis du leder efter en aktiv legekammerat, så er dette ikke hunderacen for dig. Den engelske bulldog topper de fleste lister, når vi snakker om dovne hunderacer. Det er altså den perfekte hund til dig, som ikke har tid til lange gåture og bare gerne vil have en sød hund at hygge med derhjemme.

Dog er det vigtig at motionere sin hund hver dag. Selvom den engelske bulldog ikke er motionsglad, så skal den ud at gå mindst to gange om dagen. Husk at tag nogle gode pauser på turen, da hunden har det med at gispe efter vejret, hvis det går lidt for stærkt.

Rynkerne kræver pasning og plejning

Den engelske bulldog er en rynket lille charmetrold, og selvom det ser sødt ud med alle de rynker i ansigtet, så er de faktisk ret upraktiske for hunden selv. Bakterier og skidt har det med at samle sig mellem rynkerne, især i ansigtet, og dette kan lede til hudinfektioner.

Derfor er det vigtig at du hver dag passer godt på din hund ved at tørre mellem rynkerne og holde dem rene. Det er lidt af et stykke arbejde, men det er vigtig for din hunds sundhed og velvære.