Veganætter

Fra nyhederne

Vil du imponere til festen? Skaf et ur fra Daniel Wellington

Daniel Wellington ur på velklædt arm
aa22

Urmærket Daniel Wellington har på meget kort tid vundet solidt indpas på det internationale marked for ure. Mærket blev stiftet i 2011 af svenske Filip Tysander, som lod sig inspirere af en britisk gentleman med stor forkærlighed for ure ved navn Daniel Wellington. Siden 2011 er en lang række urdesigns kommet til, og urene har på rekordtid fået status som nye klassikere. Her kan du læse lidt mere om mærket Daniel Wellington, ligesom du kan læse om nogle af de fordele og egenskaber, som har gjort mærket så populært så hurtigt.

 Elegant Daniel Wellington ur

God kvalitet og tidløst design

Mange ting spiller sikkert ind, når man skal forklare Daniel Wellingtons succes og den status som værende nye klassikere, mærkets ure hurtigt har fået. Men centrale faktorer, som er umulige at se bort fra, er urene høje kvalitet og tidløse designs. Alle Daniel Wellingtons designs emmer af kvalitet – om du vælger den karakteristiske NATO-rem, den sofistikerede læderrem, som fås i et væld af farver eller den elegante mesh-rem, som blandt andet ses på Daniel Wellington Classic Petite 28 Sterling White, og som tilfører uret et ekstra eksklusivt look. Alle urene er med den umiskendelige store, runde urskive i et simpelt og underspillet elegant design. Med andre ord går man aldrig galt i byen med et Daniel Wellington ur, som klæder enhver stil og tilfører et elegant look til enhver påklædning.

Både ure til kvinder og herrer

Selvom mærket Daniel Wellington som nævnt opstod med inspiration i en britisk gentleman med en forkærlighed for ure, producerer mærket i dag også ure til kvinder. Også disse ure bærer præg af den elegante og tidløse stil, som præger mærkets identitet generelt. Dameurene fås med en urskive, der er en anelse mindre end den, der pryder herreurene, men både skriver og remme fås også her i en lang række forskellige farver og designs, der gør udvalget af dameure ligeså alsidigt og imponerende som udvalget af herreure fra mærket. Dameurene fra Daniel Wellington fås desuden i en række særligt feminine farver. Vælg eksempelvis en rem i smuk rosa eller en af de karakteristiske NATO-remme med lyserøde striber.

Daniel Wellington ur skjorteklædt mand

Ure til en overkommelig pris

Daniel Wellingtons enorme succes skyldes altså formentlig mærkets blik for høj kvalitet og tidløse designs samt det store udvalg af varianter til både mænd og kvinder. Men det er svært at forklare mærkets succes uden også at nævne den enormt fordelagtige pris, urene fås for.

Lækre ure er ofte noget, der forbindes med tårnhøje priser og store formuer. Men Daniel Wellington beviser, at det ikke er nødvendigt at sprænge budgettet for at få fingre i et lækkert ur. Daniel Wellingtons ure fås nemlig til meget overkommelige priser, som de fleste kan være med på. Prisen for det enkelte ur afhænger naturligvis af modellen, materialet og størrelsen på urskiven, men alle Daniel Wellingtons ure fås til en retfærdig pris – særligt taget i betragtning af, at urene på grund af valget af kvalitetsfyldte materialer fremstår enormt elegante og dyre.

Om du skal investere i dit første ur, gerne vil give et tidløst ur i gave eller bare ønsker at tilføje et elegant og alsidigt ur til din eksisterende samling af ure, er et ur fra Daniel Wellington altså en god kandidat. Som nævnt kan urene med rette betragtes som nye klassikere, hvilket betyder, at de er svære at undvære i en fuldent samling af ure.